04-08-2026, 01:16 PM
Надумав зайти, що є за адресою https://izum.ua/. Назва інтригувала, але я не знав, чого чекати. Виявилося, що це блог із добіркою матеріалів на різні теми — від кулінарії до медицини й тваринництва.
Зміст порталу
Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька прикладів статей:
- термін вагітності корови (докладний огляд по днях);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- з яких місяців діти сидять;
- вартість оформлення паспорта;
- рецепт білої квашеної капусти.
Окремо є матеріали про календар свят (наприклад, День Катерини), геометричні формули, ціни на медицину тощо.
Найцікавіше
Ресурс не обмежується однією тематикою. Дійсно трапляються вирішення щоденних проблем. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки має термін придатності електронне направлення, — і натрапив на відповідний матеріал з поясненнями за правилами МОЗ. Занотував собі рецепт квашеної капусти.
Корисний сайт, що його варто додати до обраного. Хороший варіант, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.
Зміст порталу
Головна сторінка — схожа на добірку корисних матеріалів. Ось лише кілька прикладів статей:
- термін вагітності корови (докладний огляд по днях);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- з яких місяців діти сидять;
- вартість оформлення паспорта;
- рецепт білої квашеної капусти.
Окремо є матеріали про календар свят (наприклад, День Катерини), геометричні формули, ціни на медицину тощо.
Найцікавіше
Ресурс не обмежується однією тематикою. Дійсно трапляються вирішення щоденних проблем. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки має термін придатності електронне направлення, — і натрапив на відповідний матеріал з поясненнями за правилами МОЗ. Занотував собі рецепт квашеної капусти.
Корисний сайт, що його варто додати до обраного. Хороший варіант, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.